Економіка

Лідер швейної галузі України відкриває виробництво у Житомирі

29 June 2023, 10:44

Відома швейна фабрика «Леся», одяг якої експортують у 50 країн світу, була заснована у 1965 році, і з типового радянського виробництва згодом перетворилася на сучасне підприємство.

На сьогодні швейна фабрика використовує у виробництві 100% тканин європейського походження і 99% продукції йде на експорт. З 2017 року фабрика «Леся» є лідером швейної галузі України і має міжнародне визнання. Соціальні та екологічні стандарти компанії знаходяться на найвищому рівні, що підтверджено міжнародними сертифікатами.

Амбітні плани розширення виробничих потужностей привернули увагу керівництва компанії до Житомира, і незабаром в обласному центрі відкриється швейне виробництво фабрики «Леся». В Житомирі звягельчани планують працювати разом зі своїми новими партнерами – данським виробником одягу та білизни Dilling, яка у зв'язку з динамічним розвитком в Україні теж потребує додаткових обсягів виробництва.

Dilling відомий своїм одягом та білизною з бавовни та органічної вовни мериноса. Вироби з найтонших та найм’якіших натуральних волокон в ексклюзивному поєднанні вже давно завоювали прихильність споживачів в різних куточках Світу. Понад століття Dilling створює якісну натільну білизну та одяг для жінок, чоловіків і дітей. Компанія працює з природними матеріалами, має власне швейне виробництво у Литві, а більшість продукції фарбується та обробляється у власній фабриці NordicSwanEcolabel у Данії, де використовують виключно чисті барвники. Даний бренд є екофрендлі, що важливо для людей, які вболівають за екологію.

Зауважимо, що Dilling не має офлайнової мережі, вся продукція реалізується через інтернет-магазин і переважно в країни західної Європи. В найближчих планах – вийти на ринки Сполучених Штатів Америки та Канади.

«Леся» та Dilling націлені на довгострокове стратегічне партнерство, саме тому компанії з європейським рівнем виробництва незабаром відкриють спільне підприємство в Житомирі, яке дасть роботу кільком сотням людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: швейна фабрика Леся Dilling одяг підприємство  
Матеріали по темі