Події

В ДТП на перехресті житомирських вулиць Мазепи та Героїв Крут за кермом одного з автомобілів був працівник поліції

30 June 2023, 11:45

В дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася в Житомира 28 червня близько 16 години на перехресті вулиць Івана Мазепи та Героїв Крут, за кермом автомобіля Skoda був працівник поліції.

Про це 30 червня Житомир.info повідомила житомирянка Леся, яка теж була учасницею цієї ДТП.

Водійку Hyundai обурив коментар поліції про те, що вона проїхала на заборонений сигнал світлофора й допустила зіткнення з автомобілем Skoda.

«В мене є свідки, що я їхала на «зелений», і я знаю, що за кермом Skoda був працівник поліції. Зараз обидва автомобілі знаходяться на штрафмайданчику, триває слідство, але мене вже наперед роблять винною без будь-яких слідчих дій. Я бачу тут упереджене ставлення. Цю справу має розслідувати ДБР, бо вона стосується працівника поліції, а слідство ведуть його колеги», - сказала водійка Hyundai.

Нагадаємо, 28 червня близько 17:00 читачі повідомили про ДТП на перехресті вулиць Івана Мазепи та Героїв Крут і надіслали фото. В патрульній поліції підтвердили факт ДТП та зазначили, що внаслідок зіткнення є потерпілі, одного з яких госпіталізували. Водночас у пресслужбі ГУНП надали інформацію, що автопригода була без потерпілих, але після 21:00 з’явилася інша інформація від пресслужби поліції: водійка Hyundai проїхала на заборонений сигнал світлофора й допустила зіткнення з автомобілем Skoda, внаслідок ДТП чоловіку 1986 р.н. спочатку знадобилася допомога медиків через погане самопочуття, а потім з’ясувалося, що він отримав також тілесні ушкодження, які лікарі зафіксували згодом у медзакладі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія поліція вул.Мазепи 
Матеріали по темі