Суспільство

Житомирянин здобув призове місце на ІІІ Європейських іграх 2023

2 July 2023, 11:33

Житомирянин посів бронзову сходинку на ІІІ Європейських іграх 2023.

Про це 1 липня повідомила пресслужба Житомирської ОВА.

«Мельник Артем продемонстрував майстерність, кікбоксерські навички та здобув бронзову нагороду з кікбоксингу WAKO у розділі фул-контакт (вагова категорія до 86 кг). Це надзвичайно! Вітаємо вихованця відділення кікбоксингу КЗПО «ЖДЮСШ «Авангард»», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, спортсмени Житомирської області увійшли до національної збірної команди України для участі в ІІІ Європейських іграх 2023 року, які проходили з 21 червня по 02 липня в містах Республіки Польща: Кракові, Вроцлаві, Закопаному, Хожуві, Мислениці.

Довідка Мінмолодьспорту: Європейські ігри проводяться раз у чотири роки, в 2023 році участь в них беруть представники 48 країн: близько 7 тисяч спортсменів з усього континенту, в тому числі 263 українців. Буде розіграно понад 250 комплектів нагород. У рамках Ігор відбудеться 16 чемпіонатів Європи, а представники 18 олімпійських видів спорту матимуть шанс поборотися за ліцензії на Олімпіаду в Парижі. Організатори Європейських ігор-2023, попри рекомендації МОК, не допустили до змагань представників росії та білорусі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт змагання спортсмен Європейські ігри ОВА Артем Мельник 
Матеріали по темі