Місто

У Житомирі перекриття Гоголівської продовжили ще до 7 липня через ремонт дороги

3 July 2023, 11:15

У Житомирі з 3 по 7 липня перекриють рух транспорту по вул. Гоголівській на ділянці від вул. Князів Острозьких до вул. Хлібної.

Про це 3 липня повідомила Житомирська міська рада.

«Відсьогодні, 3 липня, і по пʼятницю, 7 липня (включно) буде перекрито рух транспорту по вулиці Гоголівській від вул. Князів Острозьких до вул. Хлібної. Тривають роботи з асфальтування!», - йдеться в повідомленні.

Який вигляд має вулиця Гоголівська у Житомирі, де ремонт триває вже кілька тижнів та коштуватиме близько 4 млн грн дивіться у фоторепортажі від 27 червня 2023 року.

Нагадаємо, на початку квітня 2023 року КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради оголосило тендери на поточний ремонт асфальтобетонного покриття проїзної частини і тротуару по вул. Гоголівській (від вул. Князів Острозьких до вул. Хлібної). Переможцем тендеру стало ТОВ «Асфальт Плюс» з пропозицією 3 млн 920 тис. 289,98 грн. За ці кошти, згідно з тендерною документацією, тут мають провести фрезерування, ремонт та заміну каналізаційних люків, вкласти асфальтне покриття тощо.

Відтак, кілька тижнів тому на Гоголівській розпочалися роботи: 10 червня Житомирська міська рада інформувала, що з 12 по 14 червня буде перекрито рух вулицею Гоголівською через роботи з фрезерування та асфальтування. Вже 15 червня перекриття руху відтермінували до 21 червня, а ще за тиждень роботи продовжили до 22:00 28 червня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт дорога Гоголівська перекриття руху 
Матеріали по темі