Події

Подробиці ДТП в центрі Житомира: автомобіль врізався в електроопору, водія деблокували і доставили до обласної лікарні

4 July 2023, 13:58

В Житомирі на вулиці Великій Бердичівській водій автомобіля не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та врізався в електроопору.

Про це йдеться в офіційному коментарі поліції Житомирської області, який є у розпорядженні редакції.

«Близько 10:30 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Велика Бердичівська сталася ДТП з потерпілими. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, патрульна поліції, працівники ДСНС та медики. Попередньо встановлено, що водій не впорався з керуванням та виїхав на тротуар, де здійснив зіткнення з електроопорою. Об 11:53 надійшло повідомлення з обласної клінічної лікарні про те, що водія було доставлено до медичного закладу, ступінь травмованості наразі встановлюється. Щодо пасажирів – їх оглянули на місці, до лікарні вони не зверталися», - розповіли в пресслужбі ГУНП.

В головному управління ДСНС у Житомирській області повідомили, що рятувальники з пошкодженої автівки вивільняли водія.

«4 липня 2023 року близько 10:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що необхідна допомога у вивільненні потерпілих внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в центрі Житомира. На місці події рятувальники за допомогою пневматичного інструменту вивільнили із пошкодженої автівки водія, якого передали медикам, а з часом транспортували до лікувального закладу. Також внаслідок надзвичайної події ще дві особи травмувалися, які були в авто на момент здійснення ДТП», - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, 4 липня на вулиці Великій Бердичівській автомобіль вилетів на тротуар неподалік перехрестя з Михайлівською, водія забрала «швидка», пасажирці медики надавали допомогу на місці, а ще один пасажир від медичної допомоги відмовився.

Як повідомляв Житомир.info, 2 липня 2023 року поблизу с. Швайківка Бердичівського району сталася ДТП, внаслідок якої водія Scania довелося деблокувати із перекинутої автівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія поліція вул.Велика Бердичівська ДСНС  
Матеріали по темі