Події

У Житомирі на перехресті зіткнулися KIA та Chrysler: автомобілі побиті, але люди цілі

4 July 2023, 21:54

Увечері 4 липня на перехресті вулиць Довженка та Ріхтера у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів. На місці працюють патрульні поліцейські.

Про це Житомир.info повідомили читачі. Вони також надіслали до редакції коротке відео з місця події.

Судячи з відеокадрів, обидва автомобілі отримали значні механічні пошкодження. «Постраждав» і світлофор – він похилився: очевидно, одна із машин зачепила його.

Відео читача

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info зазначили, що люди в ДТП не травмувалися.

«Автопригода сталася о 19:30 год. Інспектори на місці події встановили, що водій автомобіля KIA здійснив рух на заборонений сигнал світлофора, в результаті чого відбулось зіткнення з автомобілем Chrysler, який рухався на дозволений сигнал світлофора на вулицю С. Ріхтера. Під час ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. На керманича автомобіля KIA інспектори склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП. В автопригоді ніхто не травмувався», – розповіли у пресслужбі патрульної поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня 2023 року на вулиці Великій Бердичівській автомобіль вилетів на тротуар неподалік перехрестя з Михайлівською, водія забрала «швидка», пасажирці медики надавали допомогу на місці, а ще один пасажир від медичної допомоги відмовився. Згодом у поліції та ДСНС надали подробиці ДТП: водій автомобіля не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та врізався в електроопору, його довелося деблокувати, чоловік потрапив до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія перехрестя вул. Довженка вул. Ріхтера  
Матеріали по темі