Новини компаній

Apple iPhone 12 Pro – флагманський смартфон у актуальному виконанні

5 July 2023, 15:10

Покоління телефонів iPhone 12 вийшло 2020 року і популярність таких пристроїв не перестає падати. Вони досі продаються новими та є ідеальним доповненням для розваг, відпочинку, роботи та навчання. Покращену версію оснастили новим набором камер, підвищено продуктивність, з'явився новий ємний акумулятор та вдосконалено бездротові технології.

Поліпшена версія зовні нагадує ті самі класичні телефони. Передню частину переважно займає дисплейний модуль, а тонкі рамки лише формально доповнюють зовнішній вигляд. Щоб переконатися в цьому, краще купити айфон12 про і ознайомитися зі смартфоном. Для додаткового захисту не зайвим буде придбати захисний чохол, плівку чи скло.



Зовнішнє виконання

Захищеність IP68 виключає зношування або поломку при впливі бруду та пилу. Краї трохи закруглені, хоч усі грані залишилися плоскими та рівними. Запропоновано нові відтінки:

• синій;

• сріблястий;

• золотистий;

• графітовий.

Retina-дисплей, як і раніше, є основою для виведення зображення. Роздільна здатність у екрану 2532x1170 пікселів, діагональ 6,1 дюймів, а у пікселів щільність 460 ppi. Можна айфон 13 купити та порівняти відмінності. Цього достатньо, щоб відображати потрібний баланс відтінків, створюючи при цьому чудову яскравість.

Продуктивність

За цей момент відповідає процесор A14 Bionic, який доповнюється оперативною пам'яттю об’ємом 6 Гб. Завдяки новим технологіям його продуктивність збільшилась на 50%. Обробка графіки також змінилася на краще – на 40%. Тепер пристрій має відгук ще швидший у порівнянні з моделями попередніх поколінь.

Об'єм внутрішньої пам'яті від 128 до 512 Гб. Завжди можна використовувати хмару, якщо пам'яті недостатньо. За рахунок внутрішньої оптимізації операційної системи iOS 14 значно спростився процес управління, а також телефон можна назвати дуже швидким у роботі.

Модуль камер

На задній частині телефону красуються три об'єктиви з різними характеристиками та для вирішення різних завдань. Камери по 12 Мп і виділяють основний об'єктив із широким кутом зйомки, ультраширококутний, а також телефотооб'єктив. Суттєво перероблені режими і зйомка портретів тепер виглядає по-новому. Задній фон розмивається і створюється яскраве зображення.

Записи можна вести в режимі 4K, а підтримка Dolby Vision і HDR дозволяє створювати відео як повноцінний фільм. Крім того, можна активувати уповільнений або навпаки прискорений режим зйомки. У фронтальної камери також є чимало новинок та особливостей.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: айфон 
Матеріали по темі