Суспільство

Делегація Поліського університету працювала в Міланському університеті

6 July 2023, 11:30

Після річної підготовки та перемоги у конкурсі рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа» делегація Поліського національного університету взяла участь у стартовій зустрічі проєкту, яка проходила в Міланському університеті (Італія). Дводенний марафон у режимі нон-стоп презентацій, знайомств, зустрічей завершився обговоренням ідей та нових планів.

Поліський національний університет виборов перемогу у цій найбільшій міжнародній грантовій програмі, що підтримує передові наукові дослідження, у складі консорціуму AGROSUS. До складу консорціуму увійшли представники 16 партнерів (університети, громадські організації, підприємства, організації фермерів і консультантів) з 11 країн ЄС та асоційованих країн (Іспанії, Італії, Польщі, Португалії, Туреччини, Естонії, Німеччини, Ісландії, Румунії та ін.). Бюджет проекту складає 4,7 млн євро.

Нагадаємо, що Поліський національний університет вперше в Україні за погодженням з Міністерством економіки України, Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерством аграрної політики та продовольства України, Міністерством освіти і науки України розпочинає підготовку бакалаврів з національної безпеки за напрямами економічної, екологічної та продовольчої безпеки. Також університет розпочинає підготовку фахівців за освітньою програмою «Комп’ютеризовані та інформаційні системи безпеки».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: університет Поліський університет 
Матеріали по темі