Події

У Житомирі на вулиці Фруктовій нетверезий 43-річний чоловік викрав Volkswagen: патрульні зупинили порушника по гарячих слідах

7 July 2023, 09:35

У Житомирі 6 липня патрульні виявили та зупинили по гарячих слідах громадянина, який, ймовірно, викрав авто.

Про це 6 липня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Сьогодні, близько 16-ї години, екіпажам патрульних надійшло орієнтування щодо незаконного заволодіння автомобілем Volkswagen, на вулиці Фруктовій. Патрульні помітили вказаний автомобіль на вулиці Покровській, подали водієві сигнал про зупинку за допомоги спецсигналів та гучномовця. Керманич зупинився, виконавши вимогу патрульних та вийшов з авто, проте під час розмови з інспекторами намагався залишити місце події. Охоронці порядку затримали ймовірного крадія, застосували спецзасіб кайданки та посадили до службового авто. Водієм зупиненого авто Volkswagen, виявився 43-річний житомирянин, який свої дії пояснити не зміг та перебував з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Патрульні забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування усіх обставин події», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області уточнюють, що правоохоронцям знадобилося близько 15 хвилин, щоб віднайти викрадений автомобіль.

Нагадаємо, 2 липня до правоохоронців звернулася 56-річна жителька Андрушківської громади з повідомленням про незаконне заволодіння її автомобілем ВАЗ-21064. Жінка розповіла, що понад тиждень тому її син залишив легковик неподалік автовокзалу в смт Попільні, адже вирушив у дорогу громадським транспортом. Згодом, повернувшись, вже не знайшов автомобіль на місці. Правоохоронці встановили причетного.

Як повідомляв Житомир.info, 1 липня 2023 року у Житомирі з двору багатоповерхівки викрали автомобіль, згодом його місцезнаходження встановили.

А 15 червня 2023 року завдяки пильності громадянки на вулиці Івана Сльоти у Житомирі патрульні виявили автомобіль, який був викрадений та перебував у розшуку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон крадіжка автомобіль авто машина 
Матеріали по темі