Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області мікроавтобус в’їхав у Daewoo: 92-річний водій однієї з автівок потрапив до лікарні

10 July 2023, 16:30

На автодорозі Київ-Чоп неподалік с. Соколів зіткнулися Volkswagen та Daewoo, травми отримав 92-річний водій останньої автівки.

Про це 10 липня повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 липня на 190 км автодороги Київ – Чоп, поблизу с. Соколів Курненської громади. Попередньо, близько 11 години 20-річний водій «Volkswagen Transporter», мешканець Обухівського району, рухаючись у напрямку Рівного, зіштовхнувся з «Daewoo Nexia», водій якого у цей час виконував маневр розвороту. У результаті постраждав 92-річний водій «Daewoo», житель Звягельського району. Чоловіка доставили до Пулинської лікарні», - йдеться в повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського райуправління. Попередня кваліфікація події - ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Нагадаємо, вранці 10 липня в Житомирі на вулиці Київській сталася дорожня транспортна пригода, в результаті якої автомобіль вилетів та тротуар та врізався в дерево. Згодом у поліції надали подробиці ДТП: Mazda після зіткнення з Volkswagen влетіла в дерево, водій загинув

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення постраждалий 
Матеріали по темі