Фоторепортаж

Заасфальтовані тротуари у Житомирі на Великій Бердичівській: латки, «заховані» люки і стара плитка. Фоторепортаж

10 July 2023, 17:47

На початку квітня цього року у Житомирі розпочали поточний ремонт тротуарів по вулиці Великій Бердичівській – від Жуйка до Шевченка.

Тоді ж міська рада інформувала про заплановані роботи:

заміна шару асфальтобетонного покриття;

встановлення нових бетонних огороджень навколо пристовбурової зони дерев;

ремонт і вирівнювання каналізаційних люків;

ремонт та пониження бордюрів (із облаштуванням тактильної плитки) в районах пішохідних переходів.

Договір на поточний ремонт асфальтобетонного покриття тротуарів на ділянці вул.Велика Бердичівська комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» уклало 6 квітня 2023 року. Тендер з очікуваною вартістю 4 млн 740 тис. 465,60 грн був оголошений 17 березня, торги відбулися 29 березня: учасників було троє, переможцем стало житомирське ТОВ «Асфальт Плюс» з пропозицією 4 млн 296 тис. 729,91 грн.

Закупівлею зацікавилися аудитори та провели моніторинг. За його результатами Східний офіс Держаудитслужби виявив порушення. Зокрема, тендерна документація була складена не у відповідності до вимог закону. Але замовник надав заперечення до результатів перевірки і назвав виявлені недоліки незначними.

Станом на 10 липня роботи на ділянці вулиці Великій Бердичівській (від Жуйка до Шевченка) не ведуться. Тротуари переважно вкриті новим асфальтом, на частині вулиці біля базару, біля Дому української культури та біля кількох магазинів залишили плитку.

Подекуди новенький асфальт на тротуарі має нерівності, а місцями кришки люків вкриті тонким шаром асфальту.

Гортайте слайдер та дивіться більш детально, який вигляд мають тротуари на Великій Бердичівській.

Нагадаємо, 26 квітня на ділянці від вулиці Жуйка до вулиці Шевченка дорожники знімали старий шар асфальту з тротуарів, поблизу пішохідних переходів облаштовували ділянки для укладання тактильної плитки, а навколо дерев встановлювали нові бетонні огородження.

Як повідомляв Житомир.info, управління капітального будівництва Житомирської міської ради 14 червня 2023 року оголосило тендер на капітальний ремонт тротуарів по вул. Велика Бердичівська (вул. Івана Кочерги - вул. Шевченка, ліворуч) з очікуваною вартістю 10 млн 553 тис. 222,40 грн, на тендер подала заявку лише одна фірма – ТОВ «УК "Комфорт-Буд"» з пропозицією 10 млн 372 тис. 532,10 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тротуар вул.Велика Бердичівська асфальт 
Матеріали по темі