Події

У Житомирі під час комендантської години Renault врізався в електроопору: п’яний водій спробував втекти з місця ДТП

11 July 2023, 12:04

У Житомирі в ніч із 10 на 11 липня патрульні склали низку адміністративних матеріалів на нетверезого водія.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Сьогодні вночі, близько 2-ї години, патрульним надійшов виклик адмінправопорушення на вулиці Театральній. Заявник повідомив, що водій транспортного засобу Renault здійснив зіткнення з електроопорою та перебуває в алкогольному сп'янінні. Прибувши за вказаною адресою, інспектори виявили вказаний транспортний засіб з механічними пошкодженнями, невдовзі підійшов громадянин та повідомив, що це його авто і він був за кермом», - йдеться в повідомленні.

Під час спілкування інспектори встановили, що останній здійснив ДТП з електроопорою на вулиці Любарській та залишив місце події, а також виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Водій запевнив інспекторів, що вживав алкогольні напої вже після автопригоди.

Керманич пройшов освідування за допомогою приладу Драгер на місці. Результат — 1,93 проміле алкоголю, що майже в 10 разів перевищує допустиму норму.

Тож патрульні склали на чоловіка адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм транспортного засобу алкоголю чи наркотиків після ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, за вихідні (8-9 липня) житомирські патрульні відсторонили від керування 27 п’яних водіїв: в одного з них алкотестер показав понад 5 проміле.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нетверезий водій ознаки сп'яніння водій драгер патрульні патрульна поліція патрульний ДТП 
Матеріали по темі