Місто

Влада Житомира хоче затвердити схеми тимчасових торговельних майданчиків за трьома адресами

11 July 2023, 17:23

Влада Житомира хоче внести зміни в рішення про організацію тимчасових торговельних майданчиків, яке було ухвалене в 2016 році.

Відповідний проєкт рішення виконкому 10 липня 2023 року оприлюднили на сайті міської ради.

«Доповнити пункт 1 рішення виконавчого комітету міської ради від 19.10.2016 № 980 «Про організацію тимчасових торговельних майданчиків у м. Житомирі для торгівлі продукцією сільськогосподарського та власного виробництва» текстом наступного змісту: «та затвердити схеми їх розташування згідно з додатками 1, 2, 3». Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Кондратюка», - йдеться у проєкті рішення.

У додатках є схеми тимчасових торговельних майданчиків за трьома адресами:

вулиця Вітрука, 13

проспект Миру, 10

ріг вулиць Велика Бердичівська та Довженка

Нагадаємо, після офіційного створення в жовтні 2016 року так званих «соціальних ринків», були нарікання на майданчик на розі вулиць Великої Бердичівської та Довженка: 22 грудня 2016 року члени виконкому говорили про порушення санітарних норм на цьому тимчасовому торговельному майданчику та обурювалися, що під виглядом сільгосппродукції там продають рибу, одяг та засоби для прання; в червні 2017 року заступник мера відповідав на петицію щодо знесення палаток та заборони торгівлі на тротуарах перехрестя Велика Бердичівська – Довженка.

Як повідомляв Житомир.info, 18 квітня 2018 року члени виконавчого комітету підтримали проєкт рішення про створення на Корбутівці торговельного майданчика по вулиці Чуднівській, 133, а сесія міської ради виділила 199 тисяч гривень на його облаштування. Виконавцем робіт з встановлення павільйону соціального ринку за 199 тис. грн було ПП «Стиль-Сервіс», яке належить раднику мера Житомира, депутату міської ради Олександру Черняховичу. Але ця торговельна локація на Корбутівці не набула популярності – в червні 2021 року соціальний ринок був пустий, продавців його оминали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком торгівля соціальний ринок базар  
Матеріали по темі