Події

У Житомирській області внаслідок ДТП за участю мотоцикла постраждали двоє підлітків: 15-річного водія прооперували

12 July 2023, 12:32

Увечері 11 липня на автошляху між смт Довбишем та с. Адамівкою внаслідок аварії за участю мотоцикла постраждали двоє підлітків.

Про це 12 липня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Звягельський районний відділ поліції.

«Увечері 11 липня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автошляху між смт Довбишем та с. Адамівкою. Правоохоронці попередньо встановили, що 15-річний водій мотоцикла, житель селища, не впорався з керуванням, виїхав та межі дороги та перекинувся. У результаті травми отримали керманич та 16-річний пасажир двоколісника. Їх обох було ушпиталено, водія медики прооперували», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі Звягельського райвідділу з’ясовують усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 21 червня поблизу села Сонячне Оліївської громади Житомирського району в ДТП потрапив підліток, який їхав на мотоциклі. 13-річний хлопець в’їхав у легковик, постраждалого госпіталізували до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення мотоцикл підліток 
Матеріали по темі