Події

Був п’яний, без документів, зупинився посеред дороги і почав втікати від патрульних: у Житомирі водій отримав 5 адмінматеріалів

17 July 2023, 17:40

У Житомирі 16 липня патрульні склали п'ять адміністративних матеріалів на водія, який перебував за кермом з ознаками сп'яніння.

Про це 17 липня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора, близько 17-ї години, патрульним надійшло орієнтування, що водій авто ВАЗ порушує ПДР та, ймовірно, перебуває в стані сп'яніння. На проспекті Незалежності екіпаж помітив вказаний транспортний засіб та подав сигнал про зупинку, автомобіль зупинився посеред дороги, а водій кинувся навтьоки. Інспектори затримали чоловіка. Останній чинив опір законним вимогам поліцейських, нецензурно висловлювався, мав ознаки алкогольного сп'яніння та не надав жодних відповідних документів на транспортний засіб. Пройти освідування на стан сп'яніння у встановленому законом порядку керманич — відмовився», - йдеться в повідомленні.

На громадянина інспектори склали низку адміністративних матеріалів: за ст. 173 (Дрібне хуліганство), за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів), за ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року вчинення порушень, передбачених частинами другою - четвертою цієї статті) КУпАП та протокол адмінзатримання.

Транспортний засіб патрульні евакуювали на арештмайданчик. Матеріали направили до суду.

Нагадаємо, в ніч із 10 на 11 липня патрульні склали низку адміністративних матеріалів на нетверезого водія, який у Житомирі під час комендантської години на Renault врізався в електроопору.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій нетверезий водій сп’яніння п’яний водій патрульна поліція патрульний 
Матеріали по темі