Події

Поблизу Коростишева Chevrolet врізався у колесовідбійник і перекинувся: один із пасажирів загинув, інший – потрапив до лікарні

17 July 2023, 21:21

На трасі Київ-Чоп поблизу Коростишева в обідню пору 17 липня Chevrolet зіткнувся з колесовідбійником, після чого автівку відкинуло. Внаслідок автопригоди загинула людина, ще одна особа - потрапила до лікарні.

Про це повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Один чоловік загинув, інший отримав травми: поліція розпочала досудове розслідування дорожньо-транспортної пригоди. Подія сталася 17 липня близько 12:15 на 110 км автодороги Київ-Чоп, поблизу м. Коростишів. 25-річний водій «CHEVROLET AVEO» , житель Київської області, не впоравшись з керуванням, допустив зіткнення з колесовідбійником, в результаті чого автомобіль відкинуло 43-річний пасажир, житель Житомирського району, доставлений до Коростишівської районної лікарні. А інший пасажир, 35-річний мешканець м. Переяслав, загинув на місці події», - йдеться в повідомленні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, уночі 12 липня в ДТП біля Житомира Volkswagen влетів у колесовідбійник: загинули двоє пасажирів, водій потрапив до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення 
Матеріали по темі