Події

У Житомирі на Домбровського зіткнулися Ford та Citroen: обійшлося без потерпілих

18 July 2023, 10:39

У Житомирі на вулиці Домбровського 18 липня близько 8 ранку зіткнулися дві автівки, на місці є патрульні.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області та розповіли деякі подробиці автопригоди.

«Автопригода на вулиці Домбровського сталася близько 7:44. Водійка авто Ford під час зміни напрямку руху (повертала ліворуч з головної дороги) на червоний сигнал світлофора здійснила зіткнення з транспортним засобом Citroen, який рухався з вулиці Маликова в напрямку вулиці Домбровського на дозволений сигнал світлофора. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. У результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав. Патрульні забезпечили регулювання дорожнього руху та склали відповідні адміністративні матеріали», - зазначили у патрульній поліції.

Нагадаємо, 16 липня вдень у Житомирі сталися дві ДТП на перехрестях: в одній постраждав мотоцикліст, іншу спричинив п’яний водій.

Як повідомляв Житомир.info, 11 липня 2023 року у Житомирі на вулиці Жуйка водій авто Opel не дотримався безпечної швидкості та здійснив наїзд на електроопору, а 12 липня на вулиці Князів Острозьких керманич Jeep не був уважним за кермом, не стежив за дорожньою обстановкою та в'їхав у рекламний щит.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція 
Матеріали по темі