Влада

Влада громади Житомирської області збирає інформацію про руйнування внаслідок ворожих обстрілів

19 July 2023, 14:17

Жителів Чуднівської громади, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів, закликають звертатися до місцевої влади.

Таке оголошення вдень 19 липня оприлюднене на сайті Чуднівської міської ради.

«Шановні жителі Чуднівської громади, постраждалі в наслідок обстрілів. Просимо звертатись та повідомляти про руйнування за телефоном +380970287223», - йдеться у повідомленні.

В Чуднівській міській раді Житомир.info повідомили, що постраждалих серед цивільного населення немає, руйнування середнього і легкого ступеня.

«Близько 5-ї ранку на території Чуднівської громади були вибухи, у нас складна ситуація, є багато зруйнувань у житловому секторі, говоримо про понад десяток. Це руйнування середнього і легкого ступеня, незначні, зараз проводяться роботи, обстеження. Люди інформують (про руйнування) телефоном, також через «Дію» подають документи. Ми комісійно будемо виїжджати, обстежувати. Наразі надаємо матеріальні засоби людям, щоб тимчасово відремонтувати пошкодження. Постраждалих серед мирного населення немає. Відповідними службами проводяться роботи з ліквідації наслідків ситуації, яка відбулася», – сказала в коментарі Житомир.info заступниця Чуднівського міського голови Ірина Кухар.

Нагадаємо, під ранок 19 липня Житомирську область атакували запущені росією «дрони-камікадзе», за інформацією начальника ОВА постраждав інфраструктурний об'єкт, є пошкодження приватних домогосподарств. Повітряна тривога в Житомирській області тривала з 4:52 до 7:09.

Впродовж кількох хвиль нічних атак ворог застосував 30 крилатих ракет, 1 керовану авіаційну ракету та 32 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131», Повітряних Сил та ППО знищили 37 повітряних цілей.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 28 травня 2023 року ворог атакував Україну іранськими ударними дронами «Shahed-136/131»: зафіксовано пуски 54 дронів-камікадзе, ППО знищили 52, є влучання в інфраструктурний об’єкт у Житомирській області, в Житомирі, за інформацією мера, є пошкодження, обійшлося без жертв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дрон обстріл шахед Чуднів руйнування 
Матеріали по темі