Події

У Житомирській області продовжують документувати наслідки ворожого обстрілу в Чуднівській громаді

19 July 2023, 17:07

Поліцейські Житомирщини документують наслідки ворожого удару в Чуднівській громаді.

Про це 19 липня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«19 липня близько о 5.20 російські окупанти нанесли удари по об’єкту інфраструктури. Унаслідок цього було пошкоджено житлові будинки, автомобілі. Увесь особовий склад відділу поліції № 5 (Чуднів) Житомирського РУП працює на місці події. Поліцейські проводять ретельні огляди та документують всі руйнування, підтримують правопорядок, надають необхідну допомогу громадянам. Також продовжують надходити повідомлення на спецлінію 102 про пошкодження приватних будинків. Станом на 15:00 надійшло близько 50 таких повідомлень», - йдеться в повідомленні.

«19 липня 2023 року о 5:20 відбувся вибух, було повідомлення про те, що в повітрі знаходяться літальні об’єкти, схожі на БпЛА «Shahed». До заходів по охороні громадського порядку залучено весь особовий склад відділення поліції. На даний час проводяться огляди цивільних об’єктів, які мають пошкодження, також забезпечується охорона громадського порядку. Приходять повідомлення в першу чергу щодо пошкодження майна, тобто будівель, споруд, також підпали під цю категорію пошкоджені автотранспорті засоби», - зазначив начальник відділення поліції №5 Андрій Цехмейструк.

Нагадаємо, 19 липня в обідню пору влада Чуднівської громади закликала жителів, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів, звертатися за допомогою та подавати заявки про пошкоджене житло. А для Житомир.info у Чуднівській міській раді повідомили, що постраждалих серед цивільного населення немає, руйнування переважно середнього і легкого ступеня.

Як повідомляв Житомир.info, під ранок 19 липня 2023 року Житомирську область атакували запущені росією «дрони-камікадзе», за інформацією начальника ОВА постраждав інфраструктурний об'єкт, є пошкодження приватних домогосподарств. Повітряна тривога в Житомирській області тривала з 4:52 до 7:09.

Впродовж кількох хвиль нічних атак ворог застосував 30 крилатих ракет, 1 керовану авіаційну ракету та 32 ударних БпЛА типу «Shahed-136/131», Повітряних Сил та ППО знищили 37 повітряних цілей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дрон обстріл шахед Чуднів руйнування 
Матеріали по темі