Події

В Житомирському районі виявили дві вантажівки з деревиною: продукція не збігалась з даними накладної

21 July 2023, 10:44

В Радомишльській громаді, поблизу села Кочерів працівники Інспекції виявили вантажівки, які перевозили ділову деревину під видом дров.

Про це 20 липня повідомила пресслужба Державної екологічної інспекції Поліського округу.

19 липня 2023 року інспектори з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу під час здійснення заходів контролю у сфері охорони навколишнього природного середовища поблизу с. Кочерів (Радомишльська ТГ, Житомирський район), на території лісового фонду одного із лісогосподарських підприємств, на узбіччі дороги виявлено два вантажні автомобілі з деревиною. Представники Інспекції провели звірку лісопродукції, зазначеної у товаро-транспортних накладних, пред’явлених водіями, і тієї, що завантажена в автомобілі, та виявили розбіжності.

«Під виглядом деревини дров’яної промислової у транспортні засоби, які слідували з Київської області до Коростишева, було завантажено лісоматеріали круглі (ділова деревина). У зв’язку з невідповідністю лісопродукції даним транспортної накладної, на місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для розгляду справи по суті», - йдеться у повідомленні.

Наразі представниками Національної поліції в Житомирській області за даним фактом зареєстровано кримінальне провадження.

Як повідомляв Житомир.info, 19 липня 2023 року у Миропільській громаді Житомирської області затримали жителя Хмельниччини з незаконною деревиною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліс дерево деревина лісопродукція Радомишльська громада ділова деревина 
Матеріали по темі