Події

В Житомирській області внаслідок ДТП загинув житель Запоріжжя

24 July 2023, 15:09

У Звягельському районі у ДТП загинув житель Запоріжжя: поліція з’ясовує обставини.

Про це 24 липня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася зранку 23 липня на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Броників Звягельського району. Попередньо, 34-річний водій автомобіля «Mitsubishi», житель м. Запоріжжя, рухаючись автодорогою у напрямку м. Рівного, виїхав на межі проїзної частини та зіткнувся з бетонною перешкодою. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події», - йдеться у повідомленні.

Нині розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває встановлення всіх причин та обставин події.

Поліція звертається до водіїв: будьте уважними й обережними під час руху, особливо у нічний час або упродовж тривалого перебування за кермом. Суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки, обирайте таку швидкість, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації

Як повідомляв Житомир.info, уночі 12 липня 2023 року в ДТП біля Житомира загинули двоє людей, водій автівки у лікарні: поліція встановлює обставини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія поліція Звягельський район 
Матеріали по темі