Місто

В Житомирі до першої гри ФК «Полісся» в прем’єр-лізі на майдані Корольова буде фан-зона

24 July 2023, 17:44

Житомирський футбольний клуб «Полісся» 28 липня проведе свій перший матч в прем’єр-лізі на домашньому стадіоні, і з цієї нагоди в центрі міста зроблять фан-зону для вболівальників.

Відповідний проєкт рішення «Про організацію заходів у рамках проведення поєдинків футбольного клубу міста Житомира у Прем’єр-лізі чемпіонату України з футболу» розглядали на позачерговому засіданні міськвиконкому 24 липня.

«У зв’язку з виходом футбольного клубу «Полісся» у прем’єр-лігу та постановою КМУ, яка забороняє проводити матчі в присутності вболівальників на стадіоні, є ініціатива футбольного клубу «Полісся» організувати 28 липня організувати фан-зону за адресою майдан Корольова, 12 (переді кінотеатром «Жовтень»). Фінансові зобов’язання бере на себе ФК «Полісся», ми беремо зі свого боку організаційні питання», - повідомила начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.

Мер Житомира Сергій Сухомлин зауважив, що була надія на те, що Федерація футболу перед стартом нового чемпіонату дозволить присутність глядачів на трибунах, але ні.

Нагадаємо, 27 травня в Житомирі з нагоди виходу ФК «Полісся» у премʼєр-лігу будуть організовували фан-зони на Михайлівській та біля стадіону, з 10:00 до 17:00 перекривали рух транспорту по вулиці Фещенка-Чопівського.

Як повідомляв Житомир.info, в домашньому матчі 14 травня 2023 року житомирський ФК «Полісся» переміг ФК «Кремінь» з міста Кременчук з рахунком 5:0 і забезпечило собі вихід у Прем’єр-лігу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком футбол ФК "Полісся" фан-зона Ковальчук майдан Корольова 
Матеріали по темі