Здоров'я

Мікрохірургія кисті у житомирському МЦ «Відновлення» – це про повернення до повноцінного життя

25 July 2023, 10:25

Перенесли травму і думаєте, що більше не можете повноцінно натискати клавіатуру, водити авто чи навіть банально чистити зуби, згинаючи руку? Вихід є – і це мікрохірургія кисті у Медичному центрі «Відновлення», де готові подарувати шанс на повернення до повноцінного життя.

Мікрохірургія кисті – це високоспеціалізована область хірургії, яка використовує детальні знання анатомії, прецизійні хірургічні техніки та сучасне обладнання для вирішення складних проблем кисті та долоні.

Ряд мікрохірургічних втручань на кисті зазвичай проводять в широкому спектрі випадків, включаючи:

  • Травми кісток, сухожилків , та нервів кисті, а також наслідки перенесених травм;
  • Захворювання сухожилків та нервів, синдром карпального каналу, стенозуючий лігаментит, контрактура Дюпюітрена.

Мікрохірургію також можуть використовувати і для корекції вроджених вад, таких як синдактилія (спайкування пальців) або гіпоплазія кисті.

Виникають і моменти, коли пацієнт не може повноцінно жити через значний біль і обмеження руху в суглобах кисті, наприклад, при важких формах артрозу, ревматоїдного артриту променевозап'ясного суглобу – тоді мікрохірургічна операція просто необхідна.

Вона теж потрібна і при видаленні доброякісних чи злоякісних пухлин кисті. Тут перевага мікрохірургії в тому, що після втручання зберігається максимально можлива функціональність.

Також у житті ніхто не застрахований від травм, які можна отримати на рівній дорозі. В таких випадках, зазвичай, кажуть: «Знав би де впадеш, то підклав би подушку». Однак, якщо подушку підкласти не вдалося, тоді мікрохірургія вам у поміч. Адже трапляються часом і такі травми, після яких погіршується моторика рук чи втрачається здатність виконувати звичні повсякденні речі, але в такому разі не варто ставити на собі хрест, у Медичному центрі «Відновлення» готові поборотися навіть зі складними випадками.

У клініці використовують передові мікрохірургічні техніки для забезпечення найкращих результатів для наших пацієнтів. Саме тут лікарі розуміють, наскільки важливо зберегти або відновити функцію вашої кисті та присвячені наданню висококласного догляду, аби якнайшвидше повернути вас до повноцінного життя!

Записатися на консультацію та дізнатися подробиці можна за телефоном 0800 305 860 або безпосередньо у клініці «Відновлення» за адресою м. Житомир, вул. Любарська, 4. https://vidnovlennya.center/

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: МЦ "Відновлення" клініка Відновлення медичний центр мікрохірургія 
Матеріали по темі