Події

У Житомирі на перехресті Ріхтера та Шевченка зіткнулися дві автівки, одна з них влетіла в будинок: на місці працюють слідчі

25 July 2023, 11:58

У Житомирі 25 липня близько 11 години на перехресті Шевченка-Святослава Ріхтера зіткнулися Hyundai та Daewoo, після чого одна з автівок влетіла в будинок, є потерпілі, на місці поліція та «швидка».

Про це Житомир.info повідомила читачка.

У пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області для Житомир.info підтвердили факт ДТП та зазначили, що автопригода дійсно з потерпілими, трапилася близько 11:15 за адресою вулиця Святослава Ріхтера, 41.

У коментарі Житомир.info у пресслужбі ГУНП у Житомирській області розповіли, що на місці працюють правоохоронці, станом на 11:50 інформація про потерпілих ще уточнюється.

«Повідомлення про ДТП надійшло об 11:15. На місці працює поліція. Про потерпілих детальної інформації поки немає, буде згодом», - зазначили в ГУНП.

Нагадаємо, 23 липня у Коростені зіткнулися дві автівки, внаслідок чого постраждали троє людей, серед яких – двоє дітей.

Як повідомляв Житомир.info, 18 липня 2023 року на трасі у Житомирській області вантажівка в’їхала в маршрутку: травмувалися четверо людей, серед яких 6-річний хлопчик

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція постраждалий 
Матеріали по темі