Суспільство

Внаслідок нічної ворожої атаки дронами у Житомирській області постраждалих немає, на місці влучання досі працюють спецслужби

25 July 2023, 13:21

Вночі 25 липня ворог атакував інфраструктуру Житомирщини «шахедами», житлові будинки та соціальні об’єкти не зазнали пошкоджень, жертв та постраждалих також немає.

Про це о 12:54 повідомив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

«Оновлена інформація щодо наслідків атаки дронами-камікадзе інфраструктури Житомирщини. Станом на 12.30 ситуація на місці ворожого удару локалізована, працюють спеціальні служби. За даними громад звернень від мешканців, щодо пошкоджень житлових будинків та соціальних об’єктів не надходило. Жертв та постраждалих немає», - проінформував Бунечко.

Нагадаємо, уночі 25 липня Житомирщина зазнала атаки «шахедами», внаслідок цього постраждав інфраструктурний об'єкт. Зранку на місці працювали спецслужби, інформація стосовно постраждалих уточнювалася.

Як повідомляв Житомир.info, під ранок 19 липня 2023 року Житомирську область атакували запущені росією «дрони-камікадзе», за інформацією начальника ОВА постраждав інфраструктурний об'єкт, є пошкодження приватних домогосподарств. Станом на 20 липня 2023 року в Чуднівській громаді нарахували більш ніж 500 пошкоджених будинків, 4 об’єкти критичної та 10 об’єктів соціальної інфраструктури.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обстріл атака дрон шахед шахід Бунечко ОВА 
Матеріали по темі