Економіка

В місті Житомирської області Фонд держмайна продає за 600 гривень будинок, гараж і сарай

25 July 2023, 16:15

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях виставила на аукціон нежитлові будівлі загальною площею 118,6 кв.м, які знаходяться в місті Андрушівка, з початковою ціною 606 грн 26 коп.

Оголошення про аукціон 15 липня оприлюднене в системі «Прозорро.Продажі».

«Нежитлові будівлі загальною площею 118,6 кв.м: основна будівля, загальною площею 79,7 кв.м, гараж, загальною площею 20,5 кв., сарай, загальною площею 16,7 кв.м, вбиральня загальною площею 1,7 кв.м, огорожа за адресою: Житомирська обл., Бердичівський р-н, м. Андрушівка, вул. Нова, 1 (Попіля, 1). Балансоутримувач – Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області. До складу об’єкта приватизації входять: основна будівля загальною площею 79,7 кв.м (одноповерхова цегляна будівля, покриття - азбофанера, інженерні комунікації (газопостачання та електропостачання відключені); гараж загальною площею 20,5 кв.м (одноповерхова будівля, стіни - шлакоблок); сарай загальною площею 16,7 кв.м (одноповерхова цегляна будівля); вбиральня загальною площею 1,7 кв.м; огорожа – 50 п.м. Об’єкт приватизації розташований на відстані 1,5 км від автостанції, з 2017 року не використовується, стан задовільний, потребує ремонту», - йдеться в описі лота.

Раніше за вказаною адресою знаходилося управління контролю якості насіння Держсільгоспінспекції в Житомирській області, яке обслуговувало Андрушівський район, а цілісний майновий комплекс ще в 2004 році був переданий із спільної власності територіальної громади з до сфери управління Мінагрополітики.

Проведення аукціону заплановане на 4 серпня 2023 року.

Нагадаємо, в квітні цього року Фонд держмайна провів аукціон з продажу старої ветлікарні в селищі Хорошів: стартова ціна за будівлю разом з сараєм, туалетом та огорожею становила 230,75 грн, під час торгів вона зросла у 567 разів – до 131 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, чому деякі державні об’єкти продають «за копійки» в інтерв’ю на початку березня 2023 року розповідала начальниця управління забезпечення реалізації повноважень у Житомирській області ФДМУ Наталія Омельченко

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФДМУ аукціон Андрушівка приватизація  
Матеріали по темі