Події

У селищі Житомирської області чоловік вночі проліз у кафе й виніс звідти продукти та гроші: вкрадене приховав на кладовищі

26 July 2023, 09:58

У селищі Народичі у ніч на 24 липня місцевий житель вкрав продукти та гроші із кафе та вирішив приховати харчі на кладовищі.

Про це 25 липня повідомляв відділ комунікації поліції Житомирської області.

«До відділу поліції №1 (м. Овруч) Коростенського райуправління звернувся житель смт Народичів, який повідомив, що у ніч на 24 липня до його кафе вдерся невідомий та викрав гроші й харчові продукти. На місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники якої провели першочергові дії. Оперативники кримінальної поліції встановили, що до події може бути причетний 49-річний місцевий житель. Чоловік у скоєному зізнався. Він розповів, що, пошкодивши двері, зайшов до приміщення та виніс звідти 1000 гривень та їжу. Вранці готівку витратив, а продукти вирішив приховати… на місцевому кладовищі. Наразі триває слідство», - йдеться в повідомленні.

Відповідно до ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України чоловікові може загрожувати від 5 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 17 липня до поліції звернулась 44-річна жителька Народицької громади із повідомленням про крадіжку з крамниці у с. Норинцях, що сталася тієї ночі. Поліцейські розшукали причетного до злодіяння 19-річного парубка, який виніс із магазину 15 тис. грн та продукти на суму близько 20 тис. грн. Вкрадене хлопець заховав у закинутій будівлі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка кафе гроші продукти Народичі 
Матеріали по темі