Події

Дрифтував напідпитку, а як побачив патрульних – посадив за кермо дівчину: у Житомирській області на водія склали адмінпротокол

29 July 2023, 14:57

«Прихильник форсажу» отримав адміністративний протокол від житомирських патрульних 28 липня на автодорозі Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський.

Про це 28 липня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора ввечері, інспектори під час патрулювання автодороги Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський на з'їзді в село Гришківці, побачили, як водій транспортного засобу BMW виконує небезпечні трюки під час керування. Під'їхавши ближче, інспектори зафіксували, як водій швидко перемістився з водійського сидіння на заднє, а пасажирка пересіла за кермо. Під час розмови водій поводився агресивно, чіткої відповіді чому таким чином розважається не надав. Перевіряючи документи у водія, патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Керманич відмовився від освідування на стан сп'яніння у встановленому законом порядку — інспектори склали відповідні адмінматеріали», - йдеться в повідомленні.

Патрульні попереджають, що розваги такого плану та порушення правил дорожнього руху створюють додаткові ризики для всіх учасників дорожнього руху. Це неприпустимо, особливо в умовах війни, коли й так існує безліч небезпек. Такі дії можуть призвести до травм та загибелі.

Патрульні Житомира 24/7 на варті спокою та правопорядку. У разі виявлення порушення ПДР інформуйте на лінію 102!

Нагадаємо, 16 травня 2021 року уночі в Звягелі за дрифт на автомобілі затримали 30-річного чернівчанина: окрім перевищення швидкості, чоловік відповідатиме ще й за хуліганство.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці червня 2020 у Житомирі очевидці побили молодиків, які на Ланосі влаштували «дрифт-шоу» на майдані Перемоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція адмінпротокол протокол дрифт дрифтування 
Матеріали по темі