Події

Погрожував перехожим ножем і спробував напасти на військового: у Житомирі з пострілами затримували агресивного чоловіка

29 July 2023, 19:30

У Житомирі на вулиці Небесної Сотні 29 липня невідомий чоловік розгулював із ножем і погрожував перехожим, після зауважень правоохоронців він спробував напасти і на одного з них, після попереджувальних пострілів нацгвардієць змушений був зупинити нападника, поранивши його.

Про це 29 повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«29 липня близько 14:00 на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що на вул. Небесної Сотні невідомий чоловік поводиться агресивно та погрожує оточуючим ножем. На місце події прибули нацгвардійці, які патрулювали у мікрорайоні. Чоловік не відреагував на вимогу правоохоронців припинити правопорушення та кинути ніж. Він спробував напасти на військовослужбовця. Після попереджувальних пострілів нацгвардієць змушений був зупинити нападника, поранивши його. Чоловікові одразу надали першу допомогу та викликали «швидку». Нині він у лікарні, загрози його життю немає. Встановлено, що це місцевий житель 1986 р.н.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції. Слідчі затримали правопорушника у порядку ст. 208 КПК України», - йдеться в повідомленні.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 4 ст. 296 (Хуліганство), ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Триває з’ясування всіх причин та обставин події. Буде призначено низку експертиз, у тому числі й щодо вживання чоловіком речовин, що впливають на поведінку.

Процесуальне керівництво здійснює Житомирська спеціалізована прокуратура у сфері оборони.

Як повідомляв Житомир.info, 13 квітня 2023 року у Житомирі у дворі багатоповерхівки на вулиці Перемоги поліцейські затримали причетного до хуліганства: чоловік стріляв з вікна по дитячому майданчику.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розбій хуліганство погроза нападник військовий нацгвардієць поліція 
Матеріали по темі