Місто

КП «Зеленбуд» провело тендер на закупівлю чотирьох модульних укриттів, які до кінця серпня мають поставити в Житомирі

1 August 2023, 11:55

Комунальне підприємство «Зеленбуд» Житомирської міської ради 27 липня провело тендер на закупівлю чотирьох модульних укриттів.

Оголошення про закупівлю найпростіших укриттів цивільного захисту (модульна швидкоспоруджувана споруда) було оприлюднене в системі «Прозорро» 19 липня.

За 6 млн 750 тис. грн хотіли придбати три одномодульних укриття (на 20 людей) та одне трьохмодульне (на 50 людей).

На торги подала заявку лише одна фірма ТОВ «Хоббіт хаус» з пропозицією 6 млн 745 тис. грн – 5 тисяч менше від стартової ціни.

31 липня було оприлюднене повідомлення про намір укласти договір з «Хоббіт хаус».

В тендерній документації зазначено, де саме у Житомирі будуть розміщені модульні укриття:

на 20 людей (одномодульне) – сквер на розі вул. Небесної Сотні та вул. Лятошинського; Новий Бульвар, 4; вул. Покровська, 131;

на 50 людей (трьохмодульне) – майдан Польовий, 8.

Також є терміни виготовлення та поставки товару: одномодульне (на 20 людей) (2 шт.) – до 11.08.2023 року; одномодульне (на 20 людей) (1 шт.) та трьохмодульне (на 50 людей) (1 шт.) – до 27.08.2023 року.

В технічній документації є інформація про розмір укриттів та їх наповнення:

ТОВ «Хоббіт хаус» зареєстроване в Києві 20 квітня 2022 року, розмір статутного капіталу – 100 тис. грн, основний вид діяльності – виготовлення виробів із бетону для будівництва, засновниця – Левковська Ілона Миколаївна (м.Київ). Нижче на фото – модульні укриття цієї фірми, які в 2023 році встановлювали у Запоріжжі.

Нагадаємо, 25 млн грн на придбання модульних укриттів виділили на сесії Житомирської міської ради 29 червня, мер називав місця, де планують встановити такі модульні сховища: сквер на Лятошинського, бо поруч «Житній ринок», Новий та Старий бульвар, гідропарк, ринок «Хмільники».

Як повідомляв Житомир.info, 6 червня 2023 року на позачерговій сесії міськради з бюджету міста виділили 5 млн грн на поліпшення стану укриттів у Житомирі. 30 червня виконком затвердив порядок проведення поточного ремонту в найпростіших укриттях в багатоквартирних будинках. 12 липня цей порядок доповнили обов’язковим пунктом щодо встановлення автоматизованої системи доступу.

В Житомира станом на 14 липня 2023 року нараховувалося 750 найпростіших укриттів, представники міської влади додатково обстежили 261 найпростіше укриття, на які були скарги, і виявили, що 66 з них не відповідають вимогам. 27 липня начальники профільних управлінь міської ради перевіряли укриття, на які було найбільше скарг від житомирян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: укриття тендер Зеленбуд модульне укриття закупівля 
Матеріали по темі