Місто

В Житомирі визначили шість адрес розміщення модульних укриттів, які за потреби можна переміщати

1 August 2023, 12:52

Виконавчий комітет міської ради планує погодити комунальним підприємствам «Зеленбуд» та «Парк» розміщення шести найпростіших укриттів з належним облаштуванням та утриманням з дотриманням норм та правил держстандартів.

Про це 1 серпня повідомляє пресслужба Житомирської міської ради з посиланням на відповідний проєкт рішення виконкому.

«Йдеться про модульні укриття, на облаштування яких сесія міської ради виділила 25 млн гривень. Такі укриття виготовлені з бетону і вміщуватимуть від 20-ти до 50-ти осіб. У разі необхідності – конструкцію з модульних бетонних блоків можна перемістити», - йдеться у повідомленні міської ради.

Виконком планує погодити розміщення найпростіших укриттів комунальному підприємству «Зеленбуд» за адресами:

бульвар Новий, 4;

площа Польова, 10;

вул. Бориса Лятошинського, 13;

вул. Покровська, 131;

комунальному підприємству «Парк» за адресами:

бульвар Старий 14-а,

вул. Чуднівська, 167 (гідропарк).

Нагадаємо, КП «Зеленбуд» 27 липня провело тендер на закупівлю чотирьох модульних укриттів (три – на 20 осіб, одне – на 50 осіб) за 6,7 млн грн, які мають поставити до кінця серпня: єдиним учасником і переможцем тендеру стало київське ТОв Хоббіт хаус» з пропозицією 6 млн 745 тис. грн.

Станом на 1 серпня в системі «Прозорро» відсутня інформація про закупівлю модульних укриттів КП «Парк» Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, 25 млн грн на придбання мобульних укриттів виділили на сесії Житомирської міської ради 29 червня 2023 року, мер називав місця, де планують встановити такі модульні сховища: сквер на Лятошинського, бо поруч «Житній ринок», Новий та Старий бульвар, гідропарк, ринок «Хмільники».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: укриття виконком Зеленбуд Парк модульне укриття 
Матеріали по темі