Події

На ринку в райцентрі Житомирської області виявили незаконний продаж алкоголю та тютюну: вилучили 900 пачок цигарок та 20 літрів спиртного

2 August 2023, 11:14

Коростенська поліція 1 ссерпня припинила нелегальну реалізацію спиртного та тютюну в одному з кіосків на місцевому ринку.

Про це 2 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«1 серпня поліцейські Коростенського райуправління провели профілактичний рейд на місцевому ринку. До складу групи увійшли дільничні офіцери, працівники сектору реагування патрульної поліції та поліцейські офіцери громади. В одному з торговельних кіосків правоохоронці виявили продаж цигарок та алкогольних напоїв без відповідних дозвільних документів. Поліцейські вилучили понад 900 пачок цигарок та близько 20 літрів спиртного сумнівного походження», - йдеться у повідомленні.

Відносно 56-річної місцевої жительки, яка займалась незаконною торгівлею, склали адміністративні протоколи за ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) та за ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами) КУпАП. Всі матеріали нині направлені до суду для прийняття відповідних рішень.

За чинним законодавством жінці може загрожувати до 34 000 гривень штрафу з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу нелегальної продукції.

Як повідомляв Житомир.info, 20 червня 2023 року в одному з магазинів у Ємільчинській громаді Звягельського району поліцейські припинили незаконну реалізацію спиртного та цигарок. У результаті поліцейські вилучили майже 220 літрів спиртного: горілку, вино, пиво, слабоалкогольні напої, а також кілька десятків пачок тютюнових виробів невідомого походження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: алкоголь спиртне сигарети цигарки 
Матеріали по темі