Суспільство

Житомирський ФК «Полісся» уклав контракт з 23-річним Олександром Назаренком – срібним призером чемпіонату України

2 August 2023, 19:38

Житомирський футбольний клуб «Полісся» уклав контракт з півзахисником Олександром Назаренком.

Про це 2 серпня повідомила пресслужба ФК «Полісся».

Зазначається, що до переходу в «Полісся» Олександр виступав за СК «Дніпро-1». В минулому сезоні Української Прем’єр-Ліги отримав титул срібного призера чемпіонату України.

Влітку 2023 року у складі збірної України U-21 став бронзовим призером молодіжного чемпіонату Європи.

«У свої 23 Назаренко вже має срібну медаль Української Прем’єр-Ліги, а також у складі збірної він завоював бронзові медалі молодіжного чемпіонату Європи. Олександр Назаренко — це перспективний півзахисник, який має в своєму арсеналі щонайменше такі якості, як стартова та дистанційна швидкість, дриблінг. Гравець має потенціал для подальшого розвитку і може разом із клубом досягати високих спортивних вершин. Ми раді привітати Олександра у нашій команді», — коментує підписання контракту з футболістом генеральний директор футбольного клубу «Полісся» Володимир Загурський.

Нагадаємо, 6 липня пресслужба ФК «Полісся» інформувала про укладання контракту терміном на 1 рік з досвідченим голкіпером Денисом Бойком.

А 9 липня повідомлялося, що футбольний клуб «Полісся» уклав контракт терміном на 3 роки з конголезьким півзахисником Бені Макуана.

Як повідомляв Житомир.info, 25 червня 2023 року правий захисник київського «Динамо» Микита Кравченко приєднався до футбольного клубу «Полісся» на правах оренди і виступатиме за «вовків» у сезоні 2023/2024.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся" гравець футболіст Назаренко  
Матеріали по темі