Події

В громаді Житомирської області були затоплені 11 домогосподарств: рятувальники відкачали близько 340 куб. м води

3 August 2023, 12:36

2 серпня в селі Раківщина Овруцької територіальної громади Коростенського району, Служба порятунку “101”допомогла у відкачці ґрунтових вод з територій приватного домогосподарства.

Про це 3 серпня повідомила пресслужба ДСНС Житомирської області.

«Як з’ясувалося, ввечері цього дня внаслідок проходження грозового дощу відбулось часткове підтоплення 11 домогосподарсва. За допомогою автоцистерни та мотопомпи рятувальники відкачали з обійсть близько 340 куб. м води. До проведення аварійних робіт залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки. Вже сьогодні зранку рятувальники продовжили відкачувати воду із погребів та колодязів домогосподарствах. Зокрема, наразі у цьому ж селі такі роботи проводяться на території двох домоволодінь. До роботи залучені 4 фахівці ДСНС, 1 одиниця техніки та мотопомпа» », - йдеться у повідомленні.

Також упродовж минулої доби внаслідок складних погодних умов у вигляді сильного вітру та грози на території області відключено від електропостачання 5 населених пунктів в Брусилівській, Малинській, Овруцькій, Андрушівській та Житомирській територіальних громадах. Наразі фахівцями проводяться відновлювальні роботи.

Нагадаємо, 16 квітня у Житомирській області рятувальники за добу двічі відкачували воду з підтоплених дворів та з середини будинку.

Як повідомляв Житомир.info, 15 квітня 2023 року в Житомирській області за добу рятувальники дев’ять разів відкачували воду з присадибних ділянок громадян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода рятувальник ДСНС підтоплення 
Матеріали по темі