Події

На дорозі у Житомирській області вантажівка з деревиною врізалася у бетонні блоки: водій та двоє пасажирів, серед яких дитина – цілі

3 August 2023, 12:55

2 серпня о 23:30 через автотрощу та розсипану деревину було перекрито рух на трасі Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Білий Берег. Близько 5:00 3 серпня рух було відновлено.

Про це 3 серпня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо, 27-річний коростенець, рухаючись у напрямку столиці вантажівкою «Renault Magnum», завантаженою лісопродукцією, допустив зіткнення з бетонними блоками. Унаслідок цього автомобіль перекинувся. У результаті ДТП були перекриті по одній смузі в обох напрямках руху, до того ж цього частина колод знаходилася на автошляху. Відтак працівники відділення поліції №1 (м. Малин) Коростенського райуправління, патрульні поліцейські спільно з рятувальниками провели низку заходів для деблокування автошляху. У кабіні автомобіля, крім водія, знаходилися його 23-річна дружина та 5-річна дитина, жителі м. Коростеня. На місці події їх оглянули медики, ушпиталення вони не потребували», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські склали на водія адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Зауважимо, 3 серпня о 1:08 пресслужба патрульної поліції інформувала, що внаслідок ДТП із потерпілими на трасі Київ-Ковель-Ягодин рух транспорту був перекритий в обох напрямках.

«У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталась на 79 км автодороги Київ — Ковель — Ягодин, на межі Житомирської та Київської областей, рух транспорту в обох напрямках перекритий. На місці працюють медики, рятувальники та слідчі з ДТП. Патрульні контролюють безпеку дорожнього руху та забезпечують якнайшвидше його відновлення», - зазначали у патрульній поліції, а вже о 4:56 проінформували, що рух трасою відновлено.

Нагадаємо, 31 липня на трасі Київ-Чоп сталася ДТП, у якій постраждали люди. На місці працювали правоохоронці, медики, рятувальники. Рух транспорту в напрямку Рівного був ускладнений.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція ГУНП поліція деревина 
Матеріали по темі