Місто

У Житомирі на десять днів перекриють рух по вулиці Гоголівській біля ринку: будуть асфальтувати

4 August 2023, 12:51

У Житомирі з 7 по 17 серпня перекриють рух транспорту по вулиці Гоголівській біля Житнього ринку.

Про це 4 серпня повідомляє Житомирська міська рада.

«З понеділка, 7 серпня, і по 17 серпня буде перекрито рух транспорту по вулиці Гоголівській від вул. Князів Острозьких до вул. Хлібної. Тривають підготовчі роботи з асфальтування», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, поточний ремонт дороги та тротуарів на 300 метрах вулиці Гоголівської почався майже два місяці тому: рух на ділянці від Князів Острозьких до Хлібної перекрили з 12 червня через роботи з фрезерування та асфальтування, збиралися на три дні, але продовжили до 21 червня, а згодом продовжили до 22:00 28 червня. На початку липня, з 3 по 7 включно, рух по Гоголівській знову перекривали.

Тендер на ремонт проїзної частини та тротуарів по вул.Гоголівська (ділянка від вул. Князів Острозьких до вул. Хлібна) КП «Управління автомобільних шляхів» провело ще в квітні цього року: переможцем тендеру стало ТОВ «Асфальт Плюс» з пропозицією 3 млн 920 тис. 289,98 грн, роботи мають завершити до 31 серпня 2023 року.

Який вигляд мала ділянка ремонту вулиці Гоголівської 27 червня 2023 року дивіться у фоторепортажі.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня заступник мера Олександр Шевчук розповідав, що у Житомирі у 2023 році планують провести поточний ремонт на більш ніж півсотні вулицях, до переліку яких входила також і вулиця Гоголівська.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: перекриття руху ремонт вул.Гоголівська 
Матеріали по темі