Події

В Житомирі під час відпочинку чоловік послизнувся та впав зі скелі, йому надали допомогу та госпіталізували

7 August 2023, 11:07

В Житомирі 6 серпня чоловіку, який послизнувся та впав зі скелі у прірву, надали першу медичну допомогу та госпіталізували до медичного закладу.

Про це 7 серпня повідомила пресслужба ГУ ДСНС в Житомирській області

«Вчора ввечері у Житомирі чоловік впав зі скелі та потрібна була допомога рятувальників. За вказаними координатами було скоординовано відділення аварійно-рятувальної частини АРЗ СП. З'ясувалося, що під час відпочинку 42-річний чоловік послизнувся на краю скелі та впав з неї у прірву з орієнтовної висоти 3,5-4 метри», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники спустилися до низу, визначили, що постраждалий перебуває у свідомості та може відповідати на питання. Прибулі за викликом медики надали йому першу допомогу та за характером травм прийняли рішення госпіталізувати до медичного закладу. Для цього рятувальники поклали чоловіка на жорсткі ноші, підняли його на верх та транспортували до карети швидкої допомоги.

Подія сталася на Мальованському кар’єрі, свідки кажуть, що чоловік був добряче напідпитку.

Як повідомляв Житомир.info, 24 липня 2021 року у місті Коростень Житомирської області 14-річний підліток упав з 10-метрової висоти на кам’яний виступ скелі. Травмованій дитині допомогли рятувальники, вони передали хлопця медикам швидкої допомоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: скеля травмування падіння з висоти госпіталізація ДСНС кар'єр 
Матеріали по темі