Події

В райцентрі Житомирської області біля магазину виник конфлікт між двома компаніями, в результаті чоловіка з ножовим пораненням госпіталізували

7 August 2023, 16:15

Уночі 5 серпня в Звягелі до поліції надійшло повідомлення про ножові поранення, чоловік тяжко травмував хлопця та пішов геть: поліцейські затримали причетного.

Про це 7 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області

«Уночі 5 серпня до поліції надійшло повідомлення про поранення 19-річного молодика. Відтак місце події виїхала слідчо-оперативна група Звягельського райвідділу. Правоохоронці з’ясували, що поблизу одного з місцевих магазинів райцентру відпочивали дві компанії. Згодом між ними виник раптовий конфлікт. У результаті один із чоловіків ножем поранив іншого та залишив місце події. Молодика «швидкою» було госпіталізовано до медичного закладу. Лікарі діагностували у нього проникаюче поранення грудної клітини. Провівши низку заходів, уже за кілька годин оперативники райвідділу розшукали підозрюваного. Ним виявився 31-річний місцевий житель», - йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Слідчі райвідділу оголосили причетному про підозру у вчиненні вказаного правопорушення. Нині вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За чинним законодавством чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 22 липня 2023 року у Коростені під час дозвілля до відпочиваючих підійшов мешканець будинку. Між ним та одним з чоловіків виник конфлікт, який переріс у штовханину. Зі слів свідків, 47-річний чоловік, підійшовши до сусіда, вдарив його предметом, схожим на ніж.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конфлікт ножове поранення ніж Звягель поліція 
Матеріали по темі