Влада

Мер затвердив нові умови преміюванні керівників 21 комунального підприємства Житомирської міської ради

8 August 2023, 10:58

Мер Житомира Сергій Сухомлин затвердив новий порядок та умов преміювання керівників комунальних підприємств міської ради.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 1 серпня 2023 року.

«Затвердити Порядок та умов преміювання керівників комунальних підприємств Житомирської міської ради згідно з додатком. Преміювати керівників комунальних підприємств Житомирської міської ради з врахуванням вимог цього Порядку, починаючи з ІІІ кварталу 2023 року», - йдеться у документі.

Також втрачає чинність розпорядження про умови преміювання керівників комунальних підприємств, яке було затверджене в 2021 році.

«Премії керівникам комунальних підприємств нараховуються і виплачуються щокварталу в межах наявного та затвердженого фонду оплати праці», - зазначається у порядку преміювання.

Максимальний розмір премії як і раніше – 30% трьох місячних посадових окладів.

Щодо преміювання керівників кожного з 21 комунального підприємства міської ради, то умови різняться. Наприклад, в «Аптека №127», «Інспекція з благоустрою м.Житомира», ВЖРЕП №6 є лише один показник преміювання – виконання показника чистого прибутку, затвердженого фінансовим планом підприємства. Премія керівника «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» залежить від приросту власних доходів підприємства більш ніж на 5% (коефіцієнт 0,8), В ЖТТУ половина преміального коефіцієнта – це збільшення кількості перевезення платних пасажирів.

Найбільше показників для преміювання (п’ять) має керівник КП «Житомирводоканал»:

Про умови для всіх КП дивіться тут

В порядку визначено за яких умов премія керівнику не нараховується:

Зауважимо, що цього року на сайті міської ради не розміщували розпорядження про преміювання керівників комунальних підприємств. Станом на 11:00 8 серпня на сайті міської ради останнє оприлюднене розпорядження мера – про затвердження порядку та умов преміювання керівників КП, воно має номер 595, всього на сайті оприлюднені лише 50 розпоряджень мера, підписані в 2023 році.

Як повідомляв Житомир.info, 5 вересня 2022 року мер підписав розпорядження про преміювання ІІ квартал 2022 року керівників 12 комунальних підприємств Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: премія КП розпорядження 
Матеріали по темі