Події

У селі Житомирської області внаслідок ДТП травмованого водія довелося деблокувати з кабіни вантажівки

8 August 2023, 13:01

Зранку 8 серпня в с. Юрівка Житомирського району сталася ДТП за участю вантажівки, внаслідок якої травмованого водія довелося деблокувати з кабіни.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Житомирській області.

«8 серпня о 06:45 до Служби порятунку "101" надійшла інформація, що необхідна допомога у деблокуванні людини з пошкодженого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди вантажівки. Подія трапилась безпосередньо в с. Юрівка Любарської територіальної громади Житомирського району. На місці події з’ясувалося, що водій заблокований всередині кабіни. Рятувальники за допомогою гідроножиць змогли розрізати металеві елементи пошкоджених дверей кабіни та вивільнити травмованого чоловіка. Його передали медикам для надання необхідної допомоги», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 4 липня на вулиці Великій Бердичівській автомобіль вилетів на тротуар неподалік перехрестя з Михайлівською, водія забрала «швидка», пасажирці медики надавали допомогу на місці, а ще один пасажир від медичної допомоги відмовився. Згодом у поліції надали подробиці ДТП в центрі Житомира: автомобіль врізався в електроопору, водія деблокували рятувальники і доставили до обласної лікарні

Як повідомляв Житомир.info, 2 липня 2023 року поблизу с. Швайківка Бердичівського району сталася ДТП, внаслідок якої водія Scania довелося деблокувати із перекинутої автівки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник порятунок допомога ДТП 
Матеріали по темі