Події

У місті Житомирської області після конфлікту двох компаній молодик викрав автівку і втік: Opel розшукали, причетного затримали

8 August 2023, 15:37

Уночі 7 серпня до поліції звернувся 23-річний житель Баранівської громади із повідомленням про викрадення його легковика «Opel Astra». Відтак на місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи Звягельського райвідділу.

Про це 8 серпня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Звягельський районний відділ поліції.

«Попередньо було встановлено, що на одній із АЗС у м. Баранівці виник конфлікт між двома групами молодиків. Один з учасників сварки сів у чужий транспортний засіб, всередині якого знаходились ключі, та поїхав геть. Уже зранку транспортний засіб розшукали в одному із сіл району. Водночас оперативники райвідділу встановили причетного до правопорушення – 26-річного жителя м. Баранівки. Його затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України», - йдеться в повідомленні.

Слідчі Звягельського райвідділу кваліфікували дії чоловіка за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Йому оголосили про підозру у вчиненні вказаного правопорушення. Нині вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Як повідомляв Житомир.info, 6 липня 2023 року у Житомирі на вулиці Фруктовій нетверезий 43-річний чоловік викрав Volkswagen: патрульні зупинили порушника по гарячих слідах

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон крадіжка автомобіль авто машина 
Матеріали по темі