Влада

Президент звільнив очільника Коростенської РДА і призначив його головою Житомирської райдержадміністрації

8 August 2023, 16:05

Президент України Володимир Зеленський 8 серпня 2023 року підписав розпорядження про звільнення Юрія Тарасюка з посади голови Коростенської РДА та призначив його головою Житомирської РДА.

Відповідні документи оприлюднені на сайті Офісу президента.

Далі – текст розпорядження:

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №141/2023-рп

Про звільнення Ю.Тарасюка з посади голови Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області

Звільнити ТАРАСЮКА Юрія Володимировича з посади голови Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області згідно з поданою ним заявою.

Цього ж дня розпорядженням президента №143/2023-рп Юрій Тарасюк був призначений головою Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області.

«Призначити ТАРАСЮКА Юрія Володимировича головою Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області», - йдеться в документі.

Довідково: президент України Володимир Зеленський розпорядженням від 12 лютого 2021 року призначив Тарасюка Юрія Володимировича на посаду голови Коростенської райдержадміністрації. А 18 лютого 2021 року у Коростені відбулося представлення новопризначеного голови районної державної адміністрації Юрія Тарасюка.

Нагадаємо, на засіданні 21 липня Кабінет міністрів підтримав проєкт розпорядження президента про звільнення голови Коростенської РДА Юрія Тарасюка і призначення його головою Житомирської РДА.

Як повідомляв Житомир.info, 30 червня 2023 року Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення Олександра Хомича з посади голови Житомирської РДА. А вже 17 липня Олександр Хомич став радником Віталія Бунечка з питань агропромислового розвитку і за липень йому нарахували 10,5 тис. грн зарплати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження президент Зеленський Тарасюк РДА Коростенська РДА Житомирська РДА 
Матеріали по темі