Економіка

На аукціон виставили будівлю з гаражем в центрі селища Житомирської області, стартова ціна – 273 гривні

9 August 2023, 11:33

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях виставила на аукціон адмінбудинок з гаражем, вбиральнею та огорожею, який знаходиться в центрі смт Пулини.

Оголошення про аукціон оприлюднене в системі «Прозорро.Продажі».

Початкова ціна нерухомості – 273 грн 20 коп.

«Адмінбудинок літ. «А» з верандою літ. «а» та ґанком №1 загальною площею 104,4 кв.м (одноповерхова цегляна будівля, покриття – азбофанера, перекриття – дерев’яне), обладнаний конвекторами (4 шт.), електропостачання та газопостачання – відключені; гараж літ. «Б» площею 54,4 кв.м (одноповерхова цегляна будівля, перекриття – дерев’яне); убиральня літ. «В» площею 1,0 кв.м (дерев’яна споруда); огорожа – 50 п.м. Об’єкт приватизації розташований в центрі смт Пулини, з 2017 року не використовується, стан задовільний, потребує ремонту», - йдеться в описі лота.

Зазначається, що будівлі розміщені на земельній ділянці розміром 0,0835 га, яка належить головному управлінню Держпродспоживслужби в Житомирській області.

Торги заплановані на 28 серпня 2023 року.

Нагадаємо, 4 серпня Регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях провело аукціон з продажу нежитлових будівель загальною площею 118,6 кв.м, які знаходяться в місті Андрушівка: початкова ціна становила 606,26 грн, на торгах було 19 учасників, переможець запропонував 200 тис. 001 грн – в 330 разів більше початкової ціни.

В квітні цього року Фонд держмайна провів аукціон з продажу старої ветлікарні в селищі Хорошів: стартова ціна за будівлю разом з сараєм, туалетом та огорожею становила 230,75 грн, під час торгів вона зросла у 567 разів – до 131 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, чому деякі державні об’єкти продають «за копійки» в інтерв’ю на початку березня 2023 року розповідала начальниця управління забезпечення реалізації повноважень у Житомирській області ФДМУ Наталія Омельченко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФДМУ аукціон Пулини приватизація  
Матеріали по темі