Влада

Мер скликає позачергову сесію Житомирської міської ради, у порядку денному 8 питань

9 August 2023, 18:35

На 11 серпня 2023 року мер Сергій Сухомлин скликає позачергову сесію Житомирської міської ради.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 9 серпня.

У порядку денному сесії – 8 питань: шість стосуються внесення змін до програм, одне – про внесення змін до бюджету на 2023 рік, і питання утворення управління у справах ветеранів війни при департаменті соціальної політики.



Нагадаємо, попередня сесія Житомирської міської ради теж була позачерговою і проходила 20 липня, під час засідання, зокрема, перерозподілили на укриття та потреби оборони 140 млн грн: капітальні видатки управління капітального будівництва зменшили на 136 млн 014 тис. грн, капітальні видатки управління комунального господарства – на 4 млн 468,7 тис. грн. Також додатково виділили з міського бюджету 69 млн грн на стаціонарні укриття в закладах освіти.

Вранці 20 липня, перед початком сесії, житомирянин Іван Каверін облив «кров’ю» бруківку та сходи перед входом в будівлю міської ради та назвав це «зауваженням всім тим, хто забувся що в країні війна».

Як повідомляв Житомир.info, на черговій сесії Житомирської міської ради 29 червня 2023 року за трохи більше ніж три години депутати розглянули більше 60 питань порядку денного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія розпорядження 
Матеріали по темі