Влада

Житомирська міська рада оприлюднила коментар адвоката про обшуки в лікарні №2

10 August 2023, 16:31

Присутній під час проведення слідчих дій адвокат Дмитро Вернидуб прокоментував ситуацію щодо комунального підприємства «Лікарня № 2 ім. В.П. Павлусенка».

Про це 10 серпня після 16:00 повідомила Житомирська міська рада.

«Проводяться слідчі дії, а саме обшук приміщень лікарні в рамках кримінального провадження, внесеного у травні 2023 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі дії проводяться Головним слідчим управлінням Національної поліції України. В рамках кримінального провадження проводиться перевірка цільового використання коштів щодо фінансових витрат на боротьбу з COVID-19. На разі – слідчі дії тривають, опрацьовується значний масив документів, після завершення слідчих дій будуть надані відповідні коментарі», - повідомив адвокат.

Нагадаємо, зранку 10 серпня в житомирській лікарні №2 працівники департаменту стратегічних розслідувань та головного слідчого управління Нацполіції проводили обшуки в кабінетах керівництва лікарні, завідувачів відділень та ряду лікарів. Працівники та пацієнти лікарні запевнили, що на роботі закладу це не позначилося, а в ДСР уточнили, що обшуки пов’язані з організацією схеми незаконного отримання від НСЗУ бюджетних коштів, які виділяються на фінансування наданих медичних послуг для населення, Кримінальне провадження розслідується за декількома статтями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікарня обшук адвокат НСЗУ коронавірус поліція Вернидуб 
Матеріали по темі