Події

Образився й зарізав приятеля: житель Житомирської області має «відсидіти» 8 років та сплатити 1 млн грн відшкодування

11 August 2023, 10:36

За публічного обвинувачення прокурорів Радомишльського відділу Коростишівської окружної прокуратури місцевого жителя визнано винним в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Його засуджено до 8 років позбавлення волі та відшкодування моральної і матеріальної шкоди на суму один мільйон гривень.

Про це 11 серпня повідомляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«Прокурори у суді довели, що тяжкий злочин 50-річний житель Брусилівської ОТГ скоїв у листопаді минулого року, у власному будинку. Встановлено, що чоловік і раніше неодноразово запрошував свого приятеля до себе, де спільно розпивали алкогольні напої. Того разу вони засиділися аж до півночі. Під час розмови гість дорікнув господареві, що той ніде не працює, а «сидить на шиї» своєї співмешканки. Затаївши образу, обвинувачений взяв ніж і вдарив потерпілого у живіт. Від значної крововтрати 42-річний чоловік помер. Свою вину фігурант визнав та розкаявся у скоєному», - йдеться в повідомленні.

Під час досудового і судового слідства обвинувачений перебував під вартою. Наразі вирок ще не набув чинності та може бути оскаржений в апеляційному суді.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 12 листопада 2022 року у с. Морозівка Брусилівської громади під час застілля знайомців стався конфлікт, внаслідок якого один із чоловіків зарізав свого односельця ножем у живіт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вирок прокуратура суд вбивство ніж ножове поранення тюрма 
Матеріали по темі