Суспільство

Бразильський нападник Аріельсон Сампайо Гальвао – новий гравець житомирського ФК «Полісся»

12 August 2023, 11:53

Футбольний клуб «Полісся» уклав контракт про оренду із правом викупу бразильського 18-річного нападника Аріельсона Сампайо Гальвао.

Про це 12 серпня повідомляє офіційний сайт ФК «Полісся».

До переходу в «Полісся» Аріельсон виступав за футбольний клуб «Крузейро», за який впродовж останніх двох років у 53 матчах забив 21 гол.

«Ще перед початком навчально-тренувальних зборів команди ми анонсували підсилення команди гравцями, в тому числі з футбольних країн. Ми рухаємось у цьому напрямку і раді привітати у нашій зграї бразильського нападника Аріельсона Сампайо Гальвао. Цей молодий футболіст вже продемонстрував чудову результативність та ефективність на полі. Селекційна робота на цьому не зупиняється і ми продовжимо слідкувати за футболістами, які потенційно можуть підсилити склад «Полісся», - коментує підписання бразильського нападника генеральний директор футбольного клубу «Полісся» Володимир Загурський.

Нагадаємо, 2 серпня ФК «Полісся» повідомив про укладання контракту з півзахисником Олександром Назаренком.

Як повідомляв Житомир.info, 28 липня 2023 року в своєму першому поєдинку Української Прем'єр-ліги житомирське «Полісся» перемогло рівненський «Верес».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФК "Полісся" футбол Гальвао 
Матеріали по темі