Місто

В центрі Житомира прощалися із загиблим військовим

12 August 2023, 12:21

В Житомирі прощалися із загиблим військовим Нестором Бандилком.

Про це 12 серпня повідомляє Житомирська міська рада.

БАНДИЛКО Нестор Анатолійович (13.01.1994 – 07.08.2023)

Народився у Житомирі. Навчався у ЗОШ №17. Закінчив Житомирський кооперативний коледж. Російська агресія внесла свої страшні корективи у життя Нестора. Він ще з 2014 року у складі добровольчого батальйону «АЙДАР» став на захист України. Згодом продовжив бити окупантів у складі легендарного батальйону «АЗОВ», брав участь у боях за Широкине.

З початком повномасштабного вторгнення рф на територію України приєднався до ТрО «Азов-Київ». Пройшов бойовий шлях у складі ІІІ окремої штурмової бригади. За мужність і героїзм відзначений бойовими відзнаками.

Бандилко Нестор Анатолійович загинув зі зброєю в руках, захищаючи бойові позиції на Донеччині… У вічній скорботі дружина, мати, близькі, друзі та бойові побратими.

Нагадаємо, рішення про проведення церемонії прощання з Нестором Бандилком на майдані Соборному ухвалили на позачерговому засідання міськвиконкому 11 серпня.

Як повідомляв Житомир.info, 9 серпня 2023 року у Житомирі в останню путь провели двох захисників: Максима Дойничка та Ігоря Коваленка.

Всі фото в новині Леоніда Шевчука

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війський загинув прощання захисник загибель Бандилко майдан Соборний 
Матеріали по темі