Події

У селі Житомирської області на кладовищі невідомі вчинили наругу над могилами, зрізаючи дерева: справою зайнялася поліція

14 August 2023, 13:40

У селі Стара Буда Потіївської ОТГ в Житомирській області невідомі пошкодили кілька могил та огороджень навколо них, вирізаючи дерева на кладовищі.

Про це 14 серпня на пошту редакції Житомир.info написав читач та надіслав фото з місця події.

«Вандали за три молодих дубків познущалися над могилами покійних в с. Стара Буда Потіївської ОТГ. За інформацією місцевих жителів причетних до цього покриває сільський голова», - зазначив він.

Крім того, чоловік прикріпив скан протоколу про прийняття заяви до поліції, в якій йдеться про «вчинення пошкоджень могил на кладовищі».


У пресслужбі Житомирського райуправління поліції 14 серпня в коментарі Житомир.info підтвердили інформацію про звернення.

«Вказане звернення зареєстроване 10 серпня у відділенні поліції N3 (м. Радомишль) Житомирського РУП. Нині за цим фактом поліцейські зʼясовують усі обставини діяння, встановлюють свідків та причетних осіб», - прокоментувала речниця Житомирського райуправління поліції Марина Вітвіцька.

Нагадаємо, 18 травня до поліції надійшло повідомлення про те, що на кладовищі в Овруцькій громаді 17-річний хлопець зруйнував понад 40 пам’ятників – практично два ряди могил було понівечено.

Як повідомляв Житомир.info, 24 жовтня 2022 року у поліції інформували, що в Денишах Житомирської області 27-річний чоловік пошкодив пам’ятники та надгробні плити на двох сусідніх могилах.Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція наруга над могилами могила кладовище вандал вандалізм наруга 
Матеріали по темі