Події

У Житомирі після зіткнення Ford та Renault один із водіїв втік з місця ДТП: п’яного керманича розшукали через годину

14 August 2023, 15:13

Увечері 13 серпня сталася ДТП за участю Ford та Renault. Один із керманичів втік з місця автопригоди, однак патрульним вдалося його розшукати.

Про це 14 серпня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора ввечері сталась дорожньо-транспортна пригода за участю транспортних засобів Ford та Renault. Патрульні, які прибули на місце автопригоди, не виявили керманича та автомобіль Ford, оскільки останній залишив місце ДТП. Охоронці порядку склали відповідні адмінматеріали та вирушили на пошуки автомобіля, що залишив місце події. Невдовзі інспектори розшукали транспортний засіб і водія, який підтвердив, що був учасником ДТП та поїхав з місця події. Під час оформлення матеріалів патрульні виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Підозру інспекторів підтвердив алкотестер Драгер — 2,06 проміле», - йдеться в повідомленні.

Тож інспектори склали на чоловіка протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння), ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

У пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області 14 серпня в коментарі Житомир.info уточнили, що автопригода сталася близько 21 години на вулиці Михайла Грушевського, а вже близько 22:00 водія розшукали та склали відповідні матеріали

Нагадаємо, увечері 26 липня в Житомирі на Параджанова Opel врізався у тепловоз: водій залишив авто і втік у невідому напрямку, однак правопорушника розшукали

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій нетверезий водій сп’яніння п’яний водій патрульна поліція патрульний 
Матеріали по темі